Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2015

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Φιλόμουσων Πρώτης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά συγκροτήματα των πολιτιστικών συλλόγων Αγγίστας, Κρηνίδας (Βιτάστας) και Πρώτης στον χώρο της Κεντρικής Πλατείας Κων/νου Καραμανλή.
Το Σάββατο 25 Ιουλίου έγινε ο εσπερινός και η περιφορά της εικόνας της Αγίας Παρασκευής. Ακολούθησε συναυλία την Φιλαρμονικής υπό τον μουσικοδιδάσκαλο Θεόδωρο Κωστούδα.
Την Κυριακή 26 Ιουλίου στον αύλιο χώρο της Αγίας Παρασκευής συναντήθηκαν οι χορωδίες της Καβάλας "ΠΡΟΝΟΜΙΟ" και της Πρώτης και χάρισαν στον κόσμο μια μελωδική βραδιά.

(Φωτογραφία του Βέλλιου Γεωργιου) 

 Την Τετάρτη 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στον αύλιο χώρο της Αγίας Παρασκευής με απονομή τιμητικών πλακετών σε Πρωταίους Ιεροψάλτες με την συμμετοχή της Σερραϊκής Βυζαντινής Χορωδίας "Ιωάσαφ Διουσιάτης". 

 Τέλος, με την χορηγία του Γυμναστικού Συλλόγου "ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΗΣ" θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Λαϊκή Βραδιά στην πλατεία Πλατάνου την Δευτέρα 3 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου