Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ "ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ"

Ο τεχνοχώρος klik στην Πρώτη Σερρών, στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, «Πρώτη, κοινωνία πονημάτων ποιητών στην πέτρα, στον καμβά, στον λόγο και στον ήχο», παρουσιάζει την ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ τεσσάρων καλλιτέχνιδων από την Δράμα, με θέμα: «ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ»

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Σάββατο 6 Απριλίου 2013 και ώρα: 8:30 μ.μ.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης : 7:30μ.μ. – 10:30μ.μ. Διάρκεια έκθεσης 6/4/2013 έως 15/4/2013 ώρες λειτουργίας: 7:30μ.μ. έως 10:30μ.μ.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι:
Φωφώ Τσουκαλά, γεννήθηκε στο Πράβι, ζει με την οικογένεια της στο νομό Δράμας όπου έχει κατάστημα υποδημάτων. Ξεκίνησε την ζωγραφική το 2004 και συνεχίζει μέχρι σήμερα στον σύλλογο «Aκρίτες Νέας Κρώμνης» με δασκάλα την κ. Ρίτα Κανταζίδου Συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις του συλλόγου. 

Κυριακή Παπαδοπούλου, γεννήθηκε και ζει στη Δράμα με την οικογένεια της. Εργάζεται στη Δ.Ε.Η. Ξεκίνησε την ζωγραφική το 2004 και συνεχίζει μέχρι σήμερα στον σύλλογο «Ακρίτες Νέας Κρώμνης» με δασκάλα την κ. Ρίτα Κανταζίδου. Συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις του συλλόγου. 

Αγάπη Πασαλίδου, Γεννήθηκε και ζει με την οικογένεια της στο νομό Δράμας όπου έχει κατάστημα εσωρούχων. Ξεκίνησε την ζωγραφική, το 2003 και συνεχίζει μέχρι σήμερα, στον σύλλογο «Ακρίτες Νέας Κρώμνης» με δασκάλα την κ. Ρίτα Κανταζίδου. Συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις του συλλόγου.

 Ευδοκία Πιπή, Γεννήθηκε και ζει με την οικογένεια της στο νομό Δράμας. Ξεκίνησε την ζωγραφική, το 2003 και συνεχίζει μέχρι σήμερα, στον σύλλογο «Ακρίτες Νέας Κρώμνης» με δασκάλα την κ. Ρίσα Κανταζίδου. Συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις του συλλόγου.

1 σχόλιο: