Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΗΣ

http://www.sgprotis.gr/ Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου Γυναικών Πρώτης η οποία περιέχει πληροφορίες για το χωριό, τον σύλλογο και για της δραστηριότητές του.

7 σχόλια:

 1. Μπήκα στη σελίδα και μου άρεσε πάρα πολύ.Ο Σύλλογος Γυναικών είναι δυναμικός σύλλογος. Περιμένουμε περισότερα ακόμα.Στην ιστοσελίδα του μου άρεσε περισότερο η ηλεκρονική εφημερίδα, που μπορεί ο καθένας να γράψει κάτι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ιστοσελίδα σας μου έρεσε πάρα πολύ.Αναφέρονται πολλά για το χωριό και τους γύρω προορισμούς.Οι συνταγές είναι πολύ ωραίες.Μπαίνω συχνά στην ιστοσελίδα και βλέπω ότι έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Ένα μεγάλο 'μπράβο".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ένα μεγάλο μπράβο στις γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών,γιατί ό,τι κάνουν είναι πολύ ωραίο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. καλούμε τις γυναίκες του χωριού να έρθουν στη γιορτή του Συλλόγου για την ημέρα της ΓΥΝΑΙΚΑΣ την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις γυναίκες της Πρώτης που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών και δημιουργούν μια κάποια κίνηση στο χωριό. Επίσης τις καλώ να δίνουν υλικό στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, στέλνοντας "διάφορα" που έχουν σχέση με τη γυναίκα ή το χωριό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Συγχαρητήρια στις γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών, γιατί οργάνωσαν με επιτυχία τα Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας. Πολύς κόσμος πέρασε από την αίθουσα της εκκλησίας, όπου οργανώθηκαν τα Κούλουμα, δοκίμασε φασολάδα, λαγάνα και σαρακοστιανά εδέσματα, όλα προσφορά του Δήμου μας.
  Καλή Σαρακοστή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή