Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

Πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Τον 2ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας (ΣΟΑΜ) και η Λέσχη Αυτοκινήτου-Μοτοσυκλέτας Σερρών (ΛΑΜΣ) θα φιλοξενήσει το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.
Ο αγώνας, ο οποίος θα....προσμετρήσει στο πρωτάθλημα ταχύτητας ΣΟΑΜ για το 2011 θα διεξαχθεί τη Κυριακή 8 του τρέχοντα μήνα, ενώ την προηγούμενη Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές και ελεύθερες δοκιμές.
Να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι οδηγοί μοτοσικλέτας απ’ όλη τη χώρα είναι μεγάλο και οι συμμετοχές υπολογίζεται ότι θα υπερβούν τις εβδομήντα (70). Οι αγωνιζόμενοι θα «τρέξουν» ανά κατηγορία (Open, 125 -250 Racing, Super Sport και Formula Extreme), σύμφωνα με τις διατάξεις του Διεθνούς Αθλητικού Κώδικα, του Αγωνιστικού Κανονισμού Ταχύτητας και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα.
Επισημαίνεται, ότι μετά τον τερματισμό κάθε κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί απονομή επάθλων.
Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Σάββατο 7/5 Ελεύθερες δοκιμές (10:00 π.μ.) και χρονομετρημένες δοκιμές (11:40 π.μ.) Κυριακή 8/5 Έναρξη Αγώνα (11:00 π.μ.) Για περισσότερες πληροφορίες στον κ. Γιώργο Βουδούρη (γραμματέας ΛΑΜΣ) στο τηλ.: 6944/552345
http://serraia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου