Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΗΣ
ΚΡΙΜΑ...Ένας συναρπαστικός τελικός που τον παρακολούθησε πολύς κόσμος, με μεγάλη συμμετοχή των οπαδών του Άρη, που τα είχε όλα: πάθος,ένταση,νεύρα,κίτρινες,κόκκινη,γκολ,ευκαιρίες,δοκάρια και πολλά πέναλτυ. Και οι 2ομάδες ήθελαν τη νίκη και προσπάθησαν για το αποτέλεσμα.
Η Τούμπα προηγήθηκε με ένα γρήγορο γκολ,η Πρώτη όμως απάντησε γρήγορα με πέναλτυ που έγινε υπέρ της.Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η Τούμπα έχασε αρκετές ευκαιρίες (4δοκάρια), παρόλα αυτά η ομάδα που σκόραρε ήταν ο Άρης Πρώτης.Παρά την πίεση της Τούμπας όλα έδειχναν ότι η Πρώτη θα πανηγύριζε στο τέλος του αγώνα,όμως και με την βοήθεια της διαιτησίας καθώς υπηρξαν αρκετά σφυρίγματα υπέρ της Τούμπας,στο 94' λεπτό (ενώ διαιτητής είχε δείξει 3' λεπτά καθυστέρησης) η Τούμπα κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι.
Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης η Τούμπα σκόραρε και πάλι,ενώ στο δεύτερο ισοφάρισε η Πρώτη με πέναλτυ. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτυ και μετά από 18 εκτελέσεις πέναλτυ η Τούμπα ήταν τελικά η νικήτρια και αυτή που τελικά θα ανέβει στην Α' Κατηγορία. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Άρης Πρώτης έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό!ΑΤΥΧΙΑ...
Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια στον προπονητή,στους παίχτες και στην διοίκηση της ομάδας που κατάφεραν για ακόμη μια φορά που κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο και να είναι ισάξια με ομάδες της Α' Ερασιτεχνικής.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΘΕΡΜΟΠΗΓΗ-ΒΑΛΤΕΡΟ 2-3 (ΠΑΡΑΤ) 2-2 (ΚΑΝ. ΑΓ.)
ΣΚΟΥΤΑΡΙ-ΒΕΡΓΗ 3-2
ΠΡΩΤΗ-ΤΟΥΜΠΑ 6-7 (ΠΕΝΑΛΤΥ) 3-3 (ΠΑΡΑΤ) 2-2 (ΚΑΝ. ΑΓ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου