Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ήταν σε ένα αεροπλάνο ένας Γερμανός, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας. Σε μια στιγμή εμφανίζεται μπροστά τους ο Χάρος και τους λέει "Να ξέρετε ήρθε η ώρα σας! Παρόλα αυτά θα σας δώσω μια ευκαιρία να ζήσετε! Ο καθένας από εσάς θα πετάξει από ένα αντικείμενο κάτω στη θάλασσα.Αν το βρώ και γυρίσω πίσω θα πάρω την ζωή σας αλλιώς αν γυρίσω χωρίς να το έχω βρει θα συνεχίσετε να ζείτε κανονικά." Τί να κάνουν αφού δεν είχαν επιλογή συμφωνούν.
Ξεκινάει ο Γερμανός και πετάει κάτω ένα κέρμα. Αμέσως ο χάρος φεύγει και σε 5 λεπτά γυρνάει με το κέρμα. Του πέρνει την ζωή και συνεχίζει ο Ιταλός. Με μια γρήγορη κίνηση πετάει μια καρφίτσα. Φεύγει πάλι ο Χάρος και σε 5 λεπτά γυρνάει με την καρφίτσα και του πέρνει την ζωή.Τελευταίος ο Έλληνας βάζει το χέρι στην τσέπη και πετάει και αύτος κάτι με μια γρήγορη κίνηση. Φεύγει ο Χάρος αμέσως...περνάνε 5 λεπτά...10...20... μετά από ένα μισάωρο γυρνάει αγανακτισμένος.
"Εντάξει ρε Έλληνα είσαι μάγκας!!Θα σου χαρίσω την ζωή γιατί δεν μπόρεσα να βρω αυτό που πέταξες,αλλά ειλικρινά πες μου τί πέταξες;;;"
Και γυρνάει και του λέει ο Έλληνας "Ντεπόν αναβράζον!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου