Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ με ΙΣΤΟΡΙΑ 85 χρόνων προσφέρει την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ – ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ το ΤΑΛΕΝΤΟ των παιδιών σας στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και αποφάσισε να ιδρύσει τον Οκτώβριο του 2010 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.Σκοπός του Συλλόγου, με την ίδρυση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, είναι οι μαθητές και οι νέοι, να μυηθούν, με Οργανωμένη εκπαίδευση, στα μυστικά του αθλήματος. Η άντληση του Αθλητικού μας Δυναμικού δεν είναι μόνο από την Πρώτη αλλά και τις όμορες περιοχές του Δήμου Αμφίπολης.

ΘΕΛΟΥΜΕ να ΔΩΣΟΥΜΕ στους Νεαρούς Ποδοσφαιριστές το πνεύμα της ομαδικότητας,της συλλογικής & ατομικής πειθαρχίας,και της σωστής άθλησης. Πραγματοποιώντας τον σκοπό μας οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας θα φτάσουν σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο και θα εξαντλήσουν το έπακρον των δυνατοτήτων τους.

Η ΑΘΛΗΣΗ βοηθά το παιδί να αναπτύξει πρωτοβουλίες. Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ και Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ που ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΠΛΑΘΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. Δεν θα επιμείνουμε τόσο στην αγωνιστική επίδοση όσο στην ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των ΠΑΙΔΙΩΝ. ΘΑ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ την ΘΕΛΗΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, τον ΣΕΒΑΣΜΟ, την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,το ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ τα ΠΑΙΔΙΑ να ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ μέσα από την ΧΑΡΑ του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

ΘΕΛΟΥΜΕ να τους ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ την ΑΞΙΑ του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ.

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα της προπόνησης 3 φορές εβδομαδιαίως, κάθε Τετάρτη (15.00-17.00μ.μ), Σάββατο, Κυριακή (10.00π.μ – 12.00μ.μ). Ο κάθε αθλητής-μαθητής ηλικιακά εντάσσεται στο ανάλογο τμήμα.

Στα τμήματα της Ακαδημίας μας, συμμετέχουν παιδιά από 7 έως 9 ετών, 10 έως 12 ετών και νέοι από 13 έως 14 ετών και ήδη έχουμε 50 μέλη.

Οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ μας είναι παλιοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΗΣ: 23240 / 61674

ΓΕΩΡΓΙΤΖΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: 6939160498,23247 / 71022 (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ)
Πηγή : www.protiserron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου